Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

To Muay Thai συναντά το HIP HOP


Αν δεν είναι αυτό θέαμα τότε ποιό είναι. Ο Αθλητικός Σύλλογος Παναθήναια υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Muay Thai θα διοργανώσει έναν πολύ σπουδαίο θεσμό στις 21 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Thai Βoxing(Muay Thai) που θα γίνει την ίδια μέρα με το 11o Πανελλήνιο.

Αντίπαλοι στο Δημοτικό στάδιο του Βύρωνα θα τεθούν οι Εθνικές ομάδες των Ελλάδας και Τουρκίας. Η... γιγαντομαχία αυτή θα δώσει Κύπελλο στη νικήτρια χώρα αλλά και παγκόσμιους τίτλους σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες.

Αρωγός στην διοργάνωση αυτή θα είναι και η Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος, καθώς επίσης ο Tαϊλανδέζικος Οργανισμός Tουρισμού, ο Δήμος Βύρωνα και η Πρεσβεία της Ταϊλάνδης.

Θα είναι η τρίτη φορά, που θα δούμε Eλληνοτουρκική μάχη. Η τουρκική ομάδα επιστρέφει με όλα τ' αστέρια της για να αντιμετωπίσει για μία ακόμη φορά την Εθνική μας Ομάδα.

Θα γίνουν (8)οκτώ αγώνες... φωτιά με τους όρους των Ομοσπονδιών, και θα υπάρχει συνολική βαθμολογία ώστε να αναδειχθεί η νικήτρια χώρα. Ένας βαθμός δίνεται στη ήττα, δύο στην ισοπαλία, τρείς στην νίκη και πέντε βαθμοί για τη νίκη με νόκ άουτ..

Οι αθλητές θα διεκδικήσουν τους Παγκόσμιους τίτλους General Tienchai Sirisumpan σε 8 κατηγορίες.

Tην βραδιά αυτή θα την πλαισιώσουν έλληνες καλλιτέχνες με αποτέλεσμα να μοιάζει σαν μια... χριστουγεννιάτικη γιορτή στον τελευταίο μήνα του 2008!

Οι συμμετοχές

Η Εθνική μας ομάδα θα λάβει μέρος στους αγώνες έχοντας στην σύνθεσή της οκτώ άτομα: έξι άνδρες, που είναι πρωταθλητές Ελλάδας οι Γκιόγκας Γιώργος, Μπακομήτρος Αντώνης Θεοδούλου Κώστας, Χρηστοδουλίδης Χρήστος, Γκίτικος Τάσος, Βλάχος Αλέξανδρος και δύο γυναίκες, την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Φανή Πελούμπη αλλά και τη Ντίνα Πελούμπη. Η Εθνική ομάδας της Τουρκίας απ' την άλλη θα έρθει μ' όλα τα μεγάλά της ονόματα.

Οι καλλιτέχνες

Στο χιλίων θέσεων Δημοτικό στάδιο του Βύρωνα ( Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου 16, Βύρωνας) θα βρεθούν οι εξής καλλιτέχνες: Κώστας Βούλγαρης, Αλεξάνδρα Κλάδη, White Dragon, Gaira Sangre Latina, Phyrosun, Barrise RG,Skies…..



Ο κόσμος μπορεί να προσέρχεται απ' τις 5 το απόγευμα. Οι... ελληνοτουρκικές μάχες θ' αρχίσουν στις 7 το απόγευμα και θ' ολοκληρωθούν στις 10 το βράδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια: