Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

To ελληνικό hip-hop πάει στα ''Europe Music Awards 2008''




Ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός στην Ευρώπη, που διοργανώνει το MTV Europe, υποδέχεται φέτος για πρώτη φορά μια Ελληνική υποψηφιότητα η οποία θα υποστηριχθεί από το Ελληνικό MTV.


Στις 6 Νοεμβρίου 2008, στο Liverpool Echo Arena, όλα τα μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής θα διεκδικήσουν ένα βραβείο που θα αντανακλά την αγάπη των MTV fans ολόκληρης της Ευρώπης.


Από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008, μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.mtvema.com ή με sms στο 54010 όλοι οι Έλληνες fans της μουσικής θα μπορούν να αναδείξουν με την ψήφο τους την Ελληνική συμμετοχή, ψηφίζοντας στην κατηγορία best Greek act. Εκεί θα μπορούν να επιλέξουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη ανάμεσα από τους: Cyanna, Matisse, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Stavento και Stereo Mike. Ο Έλληνας νικητής θα συναγωνισθεί καταξιωμένους διεθνείς καλλιτέχνες που θα έχουν επιλεγεί με τον ίδιο τρόπο από όλες τις χώρες του δικτύου του MTV. Οι υποψήφιοι στην Ελλάδα έχουν επιλεγεί από μια Επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των δισκογραφικών εταιριών, δημοσιογράφους του Μουσικού Τύπου και επαγγελματίες από τον ευρύτερο χώρο της μουσικής.


Το 2007 τα Europe Music Awards μεταδόθηκαν από 19 κανάλια σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, σε ένα κοινό που άγγιξε τους 30.000.000 τηλεθεατές! Τα αφιερωμένα στα MTV Europe Music Awards websites, μέσα στο 2007, είχαν αύξηση επισκεψιμότητας κατά 35%, αγγίζοντας τους 3 εκατομμύρια επισκέπτες, ενώ παρουσίασαν αύξηση κατά 75% σε σχέση με το 2006, ενώ περισσότερες από 78.8 εκατομμύρια ψήφοι μετρήθηκαν το 2006. Τα MTV Europe Music Awards 2008 θα μεταδοθούν από 21 κανάλια σε περισσότερες από 40 ευρωπαϊκές χώρες, προσφέροντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής και ψηφοφορίας στους fans μέσω τηλεόρασης, διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας.


Stay tuned στο Ελληνικό MTV, γίνετε μέλη της μεγαλύτερης και διαδραστικότερης μουσικής οικογένειας, ψηφίστε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και δώστε το στίγμα του Ελληνικού μουσικού στερεώματος στην Ευρώπη!


ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΙΠ-ΧΟΠ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ''Liverpool Echo Arena'' ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: