Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Γέλως "Του Δρόμου η Τέχνη" (new videoclip)

DE TRACES LIVE ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ



Oι DE TRACES στις 30-04-2010 (22.30μμ) θα εμφανιστούν live στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΜΑΝΟΣ ΛΟΙΖΟΣ" (ΘΗΒΩΝ 245 - ΝΙΚΑΙΑ)

Locomondo live στο Θέατρο Πέτρας


Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία των Locomondo στην Αθήνα

Θέατρο Πέτρας-Φεστιβάλ Πέτρας

Ώρα έναρξης: 21.30 μμ

Εισιτήρια-Προπώληση

10 € στο internet, 12 € προπώληση στα ταμεία του φεστιβάλ, 15 € στα ταμεία του θεάτρου.


Stavento "Μία φορά κι έναν καιρό" (new cd)



«Μία φορά κι έναν καιρό»... το νέο άλμπουμ των Stavento είναι γεγονός και όχι παραμύθι!!! Το γνωστό hip hop συγκρότημα από την Αλεξανδρούπολη επιστρέφει 2 χρόνια μετά με νέο άλμπουμ που περιλαμβάνει 18 τραγούδια αλλά και πολλές εκπλήξεις & συμμετοχές...

Ο Κώστας Χατζής μας διηγείται «Μία φορά κι έναν καιρό» με την ιδιαίτερη φωνή του, ο Χρήστος Δάντης θυμάται την «Πρώτη Φορά» όλων όσων μας σημαδεύουν , η Ήβη Αδάμου στο «Σαν έρθει η μέρα» που ήδη κερδίζει συνεχώς έδαφος και βρίσκεται ήδη ψηλά στο airplay των ελληνικών ραδιοφώνων.


Παράλληλα, το video clip του «Σαν έρθει η μέρα», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, έχει ξεπεράσει τα 400.000 views στο youtube.


«Μία φορά κι έναν καιρό»... το Hip Hop άλμπουμ της χρονιάς!


Κυκλοφορεί σε οικολογική συσκευασία με προτεινόμενη τιμή € 9,99.

Σκιές Live @ Κoo Koo Live Music Bar

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Λόγος Απειλή & Freestyle "Countdown"



Track: Countdown
Artist: Logos Apeilh & Freestyle (The Arsonists)
Produced by Sinis of Styles Unlimited
Video edited by Sifu VERSUS (9six media)

Hip-Hop Live @ An Club

Masta Ace & Edo G Live @ An Club

Fresth Things First @ D Bar


Η ομάδα των Fresth Things First για πρώτη φορά επισκέπτεται τα decks του D Bar.
Την Παρασκεύη 7 Μαίου θα βρίσκονται λοιπόν στα decks οι Jeph1,Circo Inverso,Coyote1 & Barion για ένα δυναμικό σετ με wonky beats & dubatep!
Eίσοδος ελεύθερη και ώρα έναρξης 23.00
D Bar.Κωνσταντινουπόλεως και Κελεού 1, Γκάζι
Η fresh things first στο facebook

Εισβολέας "Γκέγκε" (new cd)



1 ΓΚΕΓΚΕ
2 ΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΒΟΜΒΑ
3 HEY ISVO feat. sugahspank!
4 ΟΣΟ ΤΟΣΟ- feat. πιλοτος
5 ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΛΟΚΟ
6 OVERDOSE ΚΟΜΑΤΙ - feat. τακιτσαν
7 ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ
8 ΟΠΑ (ΛΑΛΑ)- feat. στιγμα
9 ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ
10 ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΠΑΛΑΒΗ feat. ΧΙΝΟ - μαντης
11 ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ feat. στιγμα
12 ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ feat. γελος - τακιτσαν
13 Ο ΚΥΡ' ΚΟΥΤΣΟΜΒΟΛΗΣ
14 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ feat. XINO
15 ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ -imam baildi
16 ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ - feat. MC YINKA
17 TI NA TA KAMNEIΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ feat ΛΥΓΚΑΣ

Ταραξίας "Ελλάς" (new videoclip)

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Δισκοκριτική του ομώνυμου των Dagοbah System

Οι Dagobah System μόλις κυκλοφόρησαν, τον ομώνυμο, 2ο δίσκο τους, ο οποίος είναι διαθέσιμος για free downloading στο bouriblog.com.
Στο 2ο βήμα τους είναι εμφανώς βελτιωμένοι σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε παραγωγές και ποιότητα ήχου, όσο και σε raps ή artwork (Finger).
Στο δίσκο, ο οποίος αποτελείτε από 14 νέα κομμάτια, συμμετέχουν με τα φωνητικά τους ο Galliano από τους Φυρόι, οι Αντινομία, ο Νek από τους Ως Aιδώ, ο Nικόλας από τους Razastarr, η Μαρίσσια και ο αμερικανός Dream Tek.
Οι παραγωγές του Rsn (στολισμένες με τα scratch του) βασίζονται σε samples, τα οποία είναι παρμένα από διεθνές αλλά και εγχώριες μουσικές περασμένων δεκαετιών, και ηχητικά μας πηγαίνουν πίσω (με την καλή έννοια) στα 90s. Αλλά συνοδεύονται και από live όργανα όπως μπάσο (Άγγελος Κιούκας), κιθάρα (Νικόλας Μαύρος), τρομπέτα (Ντέμης Φουράκης), κλασσική κιθάρα (Γιώργος Τοσικιάν) και σαξόφωνο (Γιώργος Ξανθόπουλος).
Στο μικρόφωνο οι δύο mcs του συγκροτήματος Zarquon και Drs, μας λένε για τα θέματα που τους απασχολούν, με στίχο κυρίως κοινωνικοπολιτικό και με αξιοπρεπέστατα flows, απλά το θέμα είναι ότι όλα αυτά κάπου τα έχουμε ξανακούσει και από ένα σημείο και πέρα απλά επαναλαμβάνονται.
Στον δίσκο περιέχετε και ένα remix του Fleck πάνω στο «καμιά παράλειψη», το οποίο είναι λίγο άκυρο καθώς το στυλ του Fleck δεν μπόρεσε να ταιριάξει με το ηχόχρωμα των φωνών των Zarquon και Drs.
Για τέλος…δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο album συγκαταλέγετε στα καλύτερα της χρονιάς, αλλά σίγουρα είναι αρκετά επίπεδα πάνω από τους δίσκους που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια αρκετοί βετεράνοι του χώρου.

βαθμολογία 3,5/5

F.t.M "Προβληματίζομαι" (mixtape for free download)



Ο F.t.M από την Μικροφωνική Επίθεση(Άνορκος,F.t.M) και από τις Αιχμές(Άξεστος,Άνορκος,Jeriko,Nole,F.t.M) ετοίμασε την πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά σε μορφή Mixtape.Από το Γαλάτσι λοιπόν ο 16χρονος F.t.M σας προσφέρει το Mixtape με τίτλο "Προβληματίζομαι" με το οποίο εκφέρει κάθε προβληματισμό που υπάρχει στα μυαλά των νέων και όχι μόνο(κοινωνικά,πολιτικά και συναισθηματικά).Καλή Ακρόαση από Γαλάτσι μεριά!
Κάντε κλικ στα περισσότερα για να το κατεβάσετε αποκλειστικά από το BouRiBloG.


FREE DOWNLOAD

Fundracar live @ An Club

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Zion Train Live @ AN Club


Η δημιουργική ομάδα WE COME ONE παρουσιάζει τους θρυλικούς ZION TRAIN την Παρασκευή 21 Μαΐου 2010 στο ΑΝ CLUB

Στο WE COME ONE το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το πρωί θα εμφανιστούν ακόμα οι DIRECT CONNECTION, IRIE ACTION SOUND SYSTEM, SOTOKKAN MOOD, WHO DAS, INSP-I-RATION PROJECT κ.α……….

Θα υπάρξουν και διάφορα άλλα happenings τα οποία θα ανακοινωθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες……………

ZION TRAIN LIVE

Το καλύτερο LIVE DUB ACT συγκρότημα σε ολόκληρο τον κόσμο και οι πρωτεργάτες της DUB/DANCE σκηνής οι θρυλικοί ZION TRAIN θα εμφανιστούν την Παρασκευή 21 Μαΐου 2010 στο ΑΝ CLUB για να γιορτάσουν μαζί μας τα 20 χρόνια παρουσίας τους στην παγκόσμια μουσική σκηνή και να μας χαρίσουν απίστευτες στιγμές όπως μόνο αυτοί ξέρουν

ΟΙ ZION TRAIN ένα από τα πιο παραγωγικά συγκροτήματα με δισκογραφία μαμούθ και αμέτρητες παραγωγές, remixes, συνεργασίες αλλά και περιοδικές εκδόσεις, cd roms και sound systems. Ξεκινήσανε τη δισκογραφία τους με τη δική τους εταιρία, τη UniversalEgg, ενώ το 1995 υπέγραψαν με την China Records, για να επιστρέψουν πάλι στη δική τους εταιρία το 1997, συνεχίζοντας να παράγουν υψηλής ποιότητας electronic dub και world dance μουσική.

Οι πρώτες τους δουλειές, ακόμα και σήμερα, σχεδόν δυο δεκαετίες αργότερα, ακούγονται το ίδιο φρέσκιες και πρωτότυπες. Πρόσφατα μάλιστα επανεκδόθηκαν τα τρία πρώτα άλμπουμ τους ‘A Passage to Indica, ‘Natural Wonders of the World in

Dub’ και ‘Siren’, τα οποία θεωρήθηκαν από πολλούς ως ο προάγγελος της γέννησης του dub/dance χώρου.

Το ‘Live as One’ είναι το ένατο άλμπουμ του συγκροτήματος και ψηφίστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό από το κοινό και τους δημοσιογράφους ως το καλύτερο dub άλμπουμ στα Reggae Grammys 2008. Οι Zion Train απέδειξαν για άλλη μια φορά τη μουσική τους ποιότητα προσφέροντας ένα καταπληκτικό new roots δίσκο ο οποίος κυκλοφόρησε με διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως.

IRIE ACTION SOUND SYSTEM

Το καλύτερο ελληνικό SOUND SYSTEM με δικά τους χειροποίητα ηχεία και με MC διαθέσεις θα μας ταξιδέψουν με τις μουσικές τους σε εξωτικά μέρη καλωσορίζοντας το καλοκαίρι που όλοι περιμένουμε.

DIRECT CONNECTION

Είναι η μουσική κολεκτίβα που οργάνωσε το 1998 στην Αθήνα το δικό της DUB εργαστήρι το SUB + DUB, εξερευνώντας τους συσχετισμούς μεταξύ ρυθμού, ψυχεδέλειας και ηχώ χρωματισμού.

Direct Connection είναι η live μπάντα που μετατρέπει το studio σε δυναμικό εργαλείο και συνθέτει χορευτικά ηχητικά φαινόμενα σε πραγματικό χρόνο.

Direct Connection είναι ετερόκλητα δεδομένα που αλληλεπιδρούν, όπως είναι, μετασχηματίζοντας συλλογική ευφυΐα σε μουσική και video.

Προηγούμενες κυκλοφορίες

“Pou Pai”, Βερολίνο 2006

Photovoltaic records

«Dub Infection», Θεσσαλονίκη 2007

Candy Flip records

«Holly Tree» Βερολίνο 2009

Photovoltaic records

upcoming

«ShantiD meets Direct Connection»

Αθήνα 2010

THC records

WHO DAS

Αυτοσχεδιασμός και σύνθεση δημιουργούν μελωδικές γραμμές και ολοκληρωμένα έργα με την μοναδική δεξιοτεχνία του WHO DOES.

INSP-I-RATION PROJECT

Οι insp-I-ration project δημιουργήθηκαν το 2008 από τους dj’s και μουσικούς Νικόλα Σταυριανουδακη (a.k.a. Zero Q) και Νίκο Κορκοβιλη (a.k.a. Echo Groove man).

Με κοινή αγάπη για την Reggae / Dub μουσική οι insp-I-ration project εκφράζονται πολυμορφικά μέσα από μουσικές παραγωγές, dj sets και στο άμεσο μέλλον με συναυλιακές παρουσίες με την προσθήκη νέων μελών και την δημιουργία μπάντας.

SOTOKKAN MOOD

Από τους σημαντικότερους εκφραστές της Dub-Trance σκηνής αναμένεται να μας απογειώσει με τις μουσικές του και να ανεβάσει τις εντάσεις μέχρι το πρωί.

BLESSINGS & PEACE

WE COME ONE

Myspace : www.myspace.com/wecomeone

Facebook : http://www.facebook.com/#!/group.php?v=info&gid=349540420781

Ladose Live @ Block 33

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

SugahSpank! & Ska Bangies live @ ATHENS VIDEO ART FESTIVAL 2010



6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών & Νέων Μέσων
ATHENS VIDEO ART FESTIVAL 2010

7, 8, 9 Μαΐου

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
& Ταινιοθήκη της Ελλάδος

(Πειραιώς 100 / Ιερά Οδός & Μεγ. Αλεξάνδρου, Γκάζι, Σταθμός Μετρό «Κεραμεικός»)

Η 6η διοργάνωση του μεγαλύτερου φεστιβάλ ψηφιακών τεχνών και νέων μέσων της Ελλάδας είναι γεγονός.
Το Διεθνές Φεστιβάλ ψηφιακών τεχνών και νέων μέσων, Athens Video Art Festival 2010, ένας πολυδιάστατος και πολυσυλλεκτικός καλλιτεχνικός θεσμός που αγαπήθηκε όσο λίγοι, θα πραγματοποιηθεί στις 7 - 9 Μαΐου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, στο Γκάζι.

Εκπροσωπώντας τη χώρα μας διεθνώς, έχει κερδίσει την υποστήριξη περισσότερων από 7.200 καλλιτεχνών παγκοσμίως (με μία database έργων από όλες τις κατηγορίες, η οποία ξεπερνάει τα 11.500 από ολόκληρο το φάσμα της ψηφιακής δημιουργίας), κάνοντας την διοργάνωση μια από τις μεγαλύτερες και πλέον συμμετοχικές τόσο ως προς τις υποψηφιότητες, όσο και την επισκεψιμότητα. Χαρακτηριστικά, περισσότεροι από 55.000 επισκέπτες έχουν δώσει μέχρι τώρα το παρόν, ενώ, μόνο για το AVAF 2010, οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν σε αριθμό τις 2.700.

Στο AVAF 2010 το κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει έργα από ολόκληρο το φάσμα της ψηφιακής δημιουργίας (Video Art, Animation, Digital Image, Web Art, Installation Art, Performance Art), αλλά και παρουσιάσεις των μεγαλύτερων Διεθνών Φεστιβάλ με αποκλειστικό υλικό και επίσημους προσκεκλημένους, Ακαδημαϊκά Αφιερώματα, καθώς και μια σειρά από μεγάλα νεανικά μουσικά συναυλιακά δρώμενα.

Highlight της φετινής διοργάνωσης - οι μεγαλύτερες στιγμές κορυφαίων δημιουργιών του Andy Warhol (supported by ABSOLUT), του μεγαλύτερου ειδώλου της Pop κουλτούρας. Κατά τη διάρκεια της πορείας του, ο Andy Warhol διερεύνησε έντονα την κινούμενη εικόνα δημιουργώντας επικές ταινίες, προσωπικά πορτρέτα, προγράμματα για την τηλεόραση και μουσικά videos και μεταμόρφωσε τη σύγχρονη τέχνη, διαγράφοντας τις παραδοσιακές διακρίσεις ανάμεσα στις Καλές Τέχνες και την Pop κουλτούρα.

Επίσης, με τη φετινή θεματική ενότητα «Feel Free To Feel Green» ως αφετηρία έμπνευσης και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, θα παρουσιαστούν σε ειδικά διαμορφωμένο κτήριο της «Τεχνόπολις», «περιβαλλοντικά - ευαίσθητα» έργα όλων των κατηγοριών (installations, video art, digital image κ.α.), που αφορούν στην ευρύτερη σχέση του σύγχρονου Ανθρώπου με τη Φύση. Με σεβασμό στην εικαστική δημιουργία αλλά και στα μεγάλα οικολογικά και περιβαλλοντικά ζητήματα της εποχής μας, το AVAF 2010 κάλεσε τους σύγχρονους καλλιτέχνες να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν έργα καταθέτοντας την δική τους ξεχωριστή άποψη πάνω στο θέμα, απευθυνόμενοι σε ένα ευρύ κοινό, ανοικτό σε ερεθίσματα και εξοικειωμένο με τα νέα μέσα.

Αφιερώματα στα μεγαλύτερα διεθνή Festival (Festivals Of The World): Transmediale (Germany), REC (Spain), In-Edit (Spain), Orebro Video Art Festival (Sweden), Cologne Off (Germany), Festival International De Videoarte De Camaguey (Cuba).

Ακαδημαϊκές Συνεργασίες / Παρουσία Επισήμων: Goethe Institut (40 jahre videokunst), Παρουσίαση: Electronic Arts Intermix, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ΤΕΙ Αθηνών.

Συναυλίες:
Παρασκευή 7 Μαΐου:

21.00 Noisily
22.00 Exposed By Observers
23.00 Μίκρο

Σάββατο 8 Μαΐου:

21.00 Zebra Tracks
22.00 The Callas
23.00 Transistor

Κυριακή 9 Μαΐου:

21.00 Ska Bangies
22.00 SugahSpank!
23.00 Rous



Με την Συνεργασία:
“Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων, Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Με την Υποστήριξη:
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ

Χορηγοί:
CΙTROEN DS3, MOLTO, DISARONNO, E-SHOP.GR, APIVITA, CORONA EXTRA

Χορηγοί Επικοινωνίας:
ΕΡΤ, MEGA, ΣΚΑΪ, MAD, CITY PRESS, ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ, ΣΙΝΕΜΑ, SOUL, SONIK, +DESIGN, ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ + WEB DESIGN, ATHENS VOICE, FAQ, VELVET MAG, PLATFORM, ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ, BEST 92.6, EN LEFKO 87.7, KOSMOS 96.3, MAD RADIO 106.2, ΑΘΗΝΑ 984, KOKKINO 105.5, RED 96.3, FREEDOM 88.9, AR 104.4, MIND RADIO.GR, MYSPACE, AVOPOLIS.GR,, MAD.TV, ελCULTURE.GR, CULTURENOW.GR, OPEN CALENDAR.GR, FORFREE.GR, DAILYMOTION.COM, COSMO.GR, CINEMAG.GR, EDGAR CARDS, DON’T PANIC

Info:
Ώρες Λειτουργίας : 16:00 – 00:30

Ημερήσια Είσοδος:
7 ευρώ

Πρόσβαση:
Τρόλεϊ: Νο 21 (από Ομόνοια),
Λεωφορεία ΟΑΣΑ: 035, 049, 811, 815, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031.
Μετρό: Σταθμός "Κεραμεικός"

Ρόδες Live @ Μύγα

L.S.B feat.: Empty Sky "Για μένα" (new videoclip)

Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Αθήνας 2010


ΑΝΤΙΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΑΣ 2010
Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Μάη
ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
(Ποσειδώνος, στάση ΤΡΑΜ Μοσχάτο, στάση ΗΣΑΠ Φάληρο)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ
για την μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις
για πιο δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές περί “ναρκωτικών” ουσιών

Το 6ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Μάη, στη Παραλία Μοσχάτου, σε μια συμβολική επανάκτηση του δημόσιου χώρου.

και τις δύο ημέρες από τις 6μμ, συζητήσεις, προβολές, ενημέρωση, δρώμενα, έκθεσεις, performance και ζογκλέρ, εργαστήρια, παζάρι χειροτεχνιών και food market, chill out area/ chai shop, μουσική από τους (με σειρά εμφάνισης)

παρασκευή 7 μάη
live stage
20.00 – 04.00: no way out, birthmark, θεοδωσία τσάτσου, mc yinka & urbanix, professor skank, direct connection, vlastur

dance stage
19.00 – 21.00: ανοιχτή συνέλευση “Συμμαχία αλλάξτε πολιτική για τα ναρκωτικά”
21.00 – 04.00: andreas fuzzbox [freeze mag], kredo [init], insom & oze [urban danja], kernelcoremode [creative space], funxion

σάββατο 8 μάη
live stage
20.00 – 04.00: animanation, dxm, skaribas, one drop fwd, fundracar, 63 high

hip hop stage
19.00 – 03.00: flowjob, ανάφλεξη & dj everlast, kanonas & supreme of rns, tfs, antiπoina, 6aria, univers, klmt union (knn-οdv), κύκνειο άσμα + άγρυπνοs, spike 69, dagobah system, μυστική συνταγή, ντεμοντέ, afrocream, ψυχικά αποθέματα, technical flerts, βρώμικα κόλπα, golden child
dj set: jeff-1, dj coyote vs circo inverso, urban joints, shitbrain, hosted by: monkey man

dance stage
19.00 – 21.00: συζήτηση με προσκεκλημένους ομιλητές
21.00 – 04.00: dj war [freeze mag], tigran [psyacoustics], emov live, crystal zero [void network], nikitas, iraklis mindphaser [natural high]

all festival visual art: void optical art lab, global eye, the light motiv visuals


supported by: ηλιόσποροι, κενό δίκτυο, ελευθεριακός σύνδεσμος απεξάρτησης, φίλοι του ανθρώπου, encod, οικολόγοι πράσινοι, νέοι πράσινοι, σύνδεσμος αντιρρησιών συνείδησης, greek cannabis society, rastavibe, 1step forward, init, natural high family, sub & dub, seedism.com, softsecrets.nl, pyramidseeds.com, fullcolor.gr, reggae.gr, lazy dayz, tsirko mendes, radioneverland.gr

www.iliosporoi.net – www.myspace.com/iliosporoi - www.voidnetwork.blogspot.com – www.elefsyna.org – www.ecogreens.gr - www.neoiprasinoi.blogspot.com - www.seedism.com - www.softsecrets.nl – www.fullcolor.gr – www.reggae.gr - www.encod.org - www.pyramidseeds.com
www.antirrisies.gr - www.lazydayz.gr - www.tsirkomentes.gr – www.radioneverland.gr

www.legaliseprotestival.blogspot.com


Η Αθήνα συμμετέχει στην Ημέρα Παγκόσμιας Δράσης για την αποποινικοποίηση της Κάνναβης ως μια συμβολική διεκδίκηση για πιο δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές περί «ναρκωτικών» ουσιών.

Η πραγματοποίηση του φεστιβάλ στη παραλία Μοσχάτου είναι επίσης μια συμβολική δράση επανάκτησης του δημόσιου χώρου, για να αντισταθούμε στην απαγόρευση της ελεύθερης πρόσβασης στις παραλίες και της ελεύθερης κατασκήνωσης.
Η παραλία Μοσχάτου έχει παραχωρηθεί από το Κράτος στην Ανώνυμη Εταιρεία “Ολυμπιακά Ακίνητα” και με αυτή τη δράση απελευθέρωσης της παραλίας συμπαραστεκόμαστε στις προσπάθειες του Δήμου να επανακτήσει τον δημόσιο και κοινωφελές χαρακτήρα της.

Τις δύο πρώτες βδομάδες του Μάη κάθε χρόνο, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους σε όλο τον κόσμο (περισσότερες από 270 πόλεις έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή φέτος - http://cannabis.wikia.com/wiki/Global_Marijuana_March_2010) για να διεκδικήσουν πιο ανθρώπινες, «αντιαπαγορευτικές» πολιτικές που δεν αντιμετωπίζουν την χρήση ή την εξάρτηση από ουσίες ως ποινικό αδίκημα, αλλά περιορίζουν τις βλάβες στον άνθρωπο και την κοινωνία και οδηγούν στην απεξάρτηση του χρήστη από το παράνομο εμπόριο, αποδυναμώνοντας ταυτόχρονα το τελευταίο.

Καλούμε τον κόσμο που θα συμμετέχει στο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ, να σεβαστεί το χώρο που θα μας φιλοξενήσει, συμβάλλοντας υπεύθυνα στην καθαριότητα και την περιφρούρηση του χώρου.

Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός ανάμεσα στους διοργανωτές, τους καλλιτέχνες και όλους τους παρευρισκόμενους, δεν υπάρχει αντίτιμο ή κερδοσκοπικά οφέλη…
Η αυτοργάνωση, η εθελούσια υπεύθυνη συμμετοχή, η απελευθέρωση του Δημόσιου Χώρου και η αντι-εμπορευματική λογική διαπνέουν την λειτουργία του Αντιαπαγορευτικού Φεστιβάλ.

Αυτό το φεστιβάλ γίνεται ενάντια σε όλες τις απαγορεύσεις και ενάντια σε όλους τους εθισμούς. Τάσσεται ενάντια σε κάθε ναρκο-κουλτούρα, ενάντια στο εμπόριο ναρκωτικών, στην καταστολή των ελευθεριών και τη βία από όπου και αν προέρχεται, ενάντια στην ηρωίνη, την κοκαΐνη, την ύπνωση, την πολυτοξικότητα, την αλόγιστη, εγωπαθή και υπερβολική χρήση ουσιών κάθε λογής…

Είναι ενάντια σε κάθε κουλτούρα νάρκωσης, αποβλάκωσης, φρικαρίσματος, και στρουθοκαμηλισμού.
Σε καμία περίπτωση δεν διαφημίζει τη χρήση καμίας νόμιμης ή παράνομης ουσίας. Αντίθετα γίνεται για να διεκδικήσουμε πιο δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές για την μείωση της βλάβης απότις εξαρτήσεις αντί για την ποινικοποίηση των χρηστών. Για να πληροφορήσουμε τον νέο κόσμο αδογμάτιστα για την επικινδυνότητα των ουσιών που καταναλώνουν και να αντιμετωπίσουμε την εξάρτηση από αυτές με βάση την τοξικότητά τους.

Η Ελευθερία, ο Έρωτας, η Φιλία, η μουσική, τα ταξίδια, οι γιορτές, το βίωμα της συλλογικής χαράς, το όνειρο, η δημιουργικότητα, το άνοιγμα της συνείδησης δεν μπορούν να παραδοθούν ούτε στους δεσμοφύλακες, ούτε στους ψυχίατρους, ούτε στα χέρια της αστυνομίας, ούτε στα χέρια των πρεζέμπορων…

Είναι χρέος όλων μας η συνάντηση αυτή να είναι ένα μάθημα από όλους εμάς για όλους εμάς, μια εμπειρία που μας κάνει καλύτερους, μια συνάντηση ενδυνάμωσης και συνειδητοποίησης.

ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΑΣ!

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Dj CroN & Dj Babek @ bar Καιάδας

Battle of The Year Balkans 2010



Το βαλκανικό πρωτάθλημα breakdance διοργανώνεται για 8 συνεχόμενη χρονιά στην χώρα μας. Ομάδες απ’ όλες τις χώρες των Βαλκανίων συμμετέχουν μ’ ένα όνειρο, την κατάκτηση του πολυπόθητου εισιτηρίου που θα τους οδηγήσει στον παγκόσμιο τελικό που γίνετε στης 20 Νοεμβρίου για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια στο Montpellier της Γαλλίας. Ποια θα είναι η καλύτερη χορογραφία; Την απάντηση θα μας δώσουν στις 8 Μαΐου, 3 από τους καλύτερους κριτές παγκοσμίως.

Ο Αμερικανός Rockadile από τους διάσημους Super Crew, το βαρύ πυροβολικό της Ολλανδίας Menno και από τους Γερμανούς πρωταθλητές Funk Fellaz, ο bboy Big Toni. Η λίστα των φετινών καλεσμένων χορευτών μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με τον Βρετανό πρωταθλητή από τους Soul Mavericks bboy Ghost και τον Γάλλο MAR20 από τους παγκόσμιους πρωταθλητές RAF CREW. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Βασιλικό Θέατρο (Πλατεία Λευκού Πύργου).

Η νικήτρια ομάδα του hip-hop διαγωνισμού Bounce (που θα προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα στον ίδιο χώρο) θα παρουσιάσει μία εντυπωσιακή hip-hop χορογραφία. Επίσημη καλεσμένη του φετινού φεστιβάλ για ένα special live rap showcase, η εκπληκτική SugahSpank! Φέτος των special shows εμπλουτίζονται με popping show από τον Mike Senior και beatbox show από Human Drum Machine. Στους ατσάλινους τροχούς οι DJs Kid Stretch και Noiz. Να τονίσουμε ότι φέτος στα side events του φεστιβάλ, εκτός από τα σεμινάρια χορού και τα parties, έχει προστεθεί και το χοροθέατρο Dance Or Not To Dance με συμμετοχή χορευτών και ομάδων που έχουν διακριθεί μέσα από το Battle Of The Year Balkans.
Participating BBOY Crews:

1. BREAKING FEET CREW (ALBANIA)
2. DEAD PREZZ (GREECE)
3. TOTAL REALITY (GREECE)
4. DEAD PREZZ JUNIOR (GREECE)
5. JAM TO THE BEAT (GREECE)
6. FREAQUENCY (ROMANIA)
7. QUASAR BBOYZ (ROMANIA)
8. STYLE WARS (ALBANIA)
9. GODFATHERS (CYPRUS)
10. LOONEY TUNES (CYPRUS)
11. DLT FAMILY (ROMANIA)
12. SUPERSONIC (ROMANIA)


JUDGES

1. ROCKADILE (SUPER CREW – USA)
2. MENNO (HUSTLE KIDS – HOLLAND)
3. BIG TONI (FUNK FELLAZ – GERMANY)
SPECIAL HIPHOP DANCE Showcase from the

WINNER OF BOUNCE HIPHOP DANCE CONTEST 2010
SPECIAL POPING Showcase from

MIKE SENIOR (LUCKIE DICE - GREECE)
ON THE WHEELS OF STEEL

1. DJ KID STRETCH (Greece)
2. DJ NOIZ (Greece)
HOSTED BY

JOHN (WARRIORZ – GREECE)
PEREN (NASA FUNK – GREECE)
RAP SHOWCASE

SUGAHSPANK! & DJ OXOCUBE
BEATBOX SHOW

HUMAN DRUM MACHINE
MAIN EVENT INFO

Battle Of The Year Balkans 2010 Main Event
Date: 8 May 2010
Place: Vasiliko Theatro
Address: Plateia Lefkou Pirgou
Doors open: 18:00
Show Start: 19:00
Ticket: 15€
Town :Thessaloniki – Greece

SIDE EVENTS
TO DANCE OR NOT TO DANCE

Theatre Night
Date: 6 May 2009
Place: Mikro Theatro Monis Lazariston
Address: Kolokotroni 21, Stavroupoli,Thessaloniki
Entrance: Free Entrance
Show Start: 21:00
BOUNCE HipHop Dance Contest 2010
+1VS1 BGIRL BATTLE 10

Date: 7 May 2009
Place: Vasiliko Theatro
Address: Plateia Lefkou Pirgou
Entrance: 15€
Doors open: 18:30
Show Start: 19:30
Dj’s: Kid Stretch (Greece)
Host: Jo (Greece)
Judges: MAR20 (France),Rockadile (USA), Ghost (UK)
Battle Of the Year Balkans 10 Warm Up Party

Date: 7 May 09
Place: Eightball Club
Address: Ladadika
Entrance: 5euros
Start:23:45
Battle Of the Year Balkans 09 After Party

Date: 8 May 09
Place: LA DOZE
Address: Vilara 1 & Siggrou (Valaoritou Area)
Entrance: Free Entrance
Start:23:30
Dj’s: Noiz (Greece) – Kid Stretch (Greece)
Hiphop Seminars with MAR20 (R.A.F. Crew – France)

Place: Let’s Dance School
Address: Tsiapanou 26-28, Ano Toumpa, Thessaloniki
Dates:
• 06/05 - Time:15:00 – 17:00
• 09/05 – Time: 12:00 – 14:00 , 15:00 – 17:00
Δηλώσεις Συμμετοχής στο: 2310 908999
Περισσότερες πληροφορίες στο www.battleoftheyear.gr

Υπό την Αιγίδα: Δήμος Θεσσαλονίκης
Υποστηρικτές: Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Γερμανικό Ινστιτούτο ,Αμερικανικό Προξενείο, Ολλανδική Πρεσβεία, Βρετανικό Συμβούλιο.
Χορηγοί : Redbull, C1rca, MicroXtreme, Live2store

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Reggae βραδιά στην Άλεξανδρουπολη

Hip Hop live στη Βέροια

Freestyle Sessions @ Red Sea


To FullColor.Gr συνεχίζει δυναμικά τα Κυριακάτικα Freestyle Sessions! Τη Κυριακή 2 Μαίου τα μικρόφωνα στο Red Sea θα είναι ανοιχτά για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, αλλά και τα skills τους σε δοκιμασίες freestyle και battles! Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν δεν έχουν παρά να βρεθούν στο γεγονός. Η είσοδος είναι 5 ευρώ.Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνείτε στα e-mails (msn) που βρίσκονται παρακάτω.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία:02/05/10
Ώρα έναρξης:20:00
Είσοδoς:5 ευρώ
Τοποθεσία : ‘RedSea’
Ποταμιανού 23,Ιλίσια (Πίσω από το ξενοδοχείο ‘Crown Plaza’ παραλλήλως Μιχαλακοπούλου) .Πρόσβαση με ΜΕΤΡΟ στάση ‘Μέγαρο Μουσικής’.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
fullcolor.gr@hotmail.com This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
supersaintoner@hotmail.com This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Bedroom Dj @ Use Bar


Ο bedroom_dj κάθε Πέμπτη βγαίνει από την κρεβατοκάμαρά του και πηγαίνει στο USE BAR, πλ. Καρίτση 5. Ο bedroom_dj πιστεύει πως jazz is the teacher, funk is the preacher, soul is the mother, hip-hop iz the brother, house is the lover.

dj Blend aka Mishkin @ Diatiriteo



Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 στις 11:00 μ.μ.

Ήρωας, Απέχεις & Παράξενος live @ Sin City

B.D.Foxmoor Live @ Gagarin

HIT & RAP party: BREAK THE BEAT


Party στο λόφο του Στρέφη στα Εξάρχεια με hip hop, dubstep, drum 'n' bass, electronica και turntablism.
ώρα...24:00
είσοδος....ελεύθερη

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Hip Hop live στον Παπαγάλο


Παπαγάλος: Βύρωνος 3, Ναβαρίνου, Θεσσαλονίκη

Βιβλίο, Τσάι και Freestyle


Βιβλίο, Τσάι και Freestyle είναι το project που ξεκίνησαν οι Logarithm σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα θέλαμε να μοιράσουμε τα συναισθήματα μας με κόσμο τις μουσικές μας σε μέρα και όχι νύχτα που συνήθως γίνετε, θέλαμε να αναπτύξουμε μια χαλαρή σχέση τον κόσμο μας. Οπότε από το Σεπτέμβριο και μετά ξανά πίσω στο Βιβλίο, Τσάι και Freestyle
Κάθε Πέμπτη στο Space Monkeyz the Bar (Κιλκίς) με τον Αργύρη Μαρμαρίδη σε Hip Hop ρυθμούς! 14:00–16:00
Κάθε Παρασκευή με τον Lyakite σε πιο Dub, Dubstep άλλα και Techno ήχους το Space Monkeyz the Bar (Κιλκίς). 14:00–16:00
Κάθε Σάββατο στο Le Sirque (Θεσσαλονίκη) 16:00 – 20:00 / TFA + Αργύρης Μαρμαρίδης + Guest
Κάθε Τρίτη στο http://www.cooradio.com 22:00-23:00 με τον Αργύρη Μαρμαρίδη

Μικρός Κλέφτης live στα Γιαννιτσά

Εισβολεας & Γελως Live στα Χανια


Hip-Hop Jam!
Εισβολεας - Γελως
Mc Afezz, Δουκας.
On the Decks: Dj Royal K!

Μερα: Παρασκευη 30 Απριλιου
Ωρα: 22.00
Εισοδος: 12€ με μπυρα

ΝΟΤΟΣ Live Club
Χανια

Μυστική Συνταγή "Εκεί που ζω" (new videoclip)

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΑΝΑΦΛΕΞΗ & ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Live @ Eightball club

LIVE ON STAGE:

ΑΝΑΦΛΕΞΗ
+
ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ (LIVE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : ''ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ'')

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΤΗΣ ΗΧΟΛΗΨΙΑΣ Ο EΛBETOΣ JEAN-MICHEL

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΜΑΗ
ΕIGHTBALL CLUB (ΠΙΝΔΟΥ 1, ΛΑΔΑΔΙΚΑ)
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€
ΕΝΑΡΞΗ:21.00

Θα μισθωθεί πούλμαν απο Αθήνα, η τιμή είναι 30 ευρώ (περιλαμβάνεται το εισητήριο της συναυλίας και μεταφορικά έξοδα), όποιος ενδιαφέρεται, να στείλει ένα email με τα στοιχεία του και ένα κινητό τηλέφωνο εδώ : rationalistas@gmail.com

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2010


Κυριακή 25 Απριλίου, 15.00 – 02.00
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΔΡΑ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ
για την μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις
για πιο δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές περί ναρκωτικών ουσιών

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σκηνή 1
17.00 – 18.00 CHUPAKAVLAS
18.15 – 19.30 SKARIBAS
19.30 – 20.45 SALMAGUΝDI & The hodgepodge
20.45 – 22.00 ANIMANATION
22.00 – 23.15 SOULFIRE
23.15 – 00.30 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ – ΝΤΙΝΟΣ ΣΑΔΙΚΗΣ
00.30 – 02.00 63 HIGH

Σκηνή 2
15.00 – 16.30 Zoltan Tribe Soundsystem
16.30 – 18.00 Stefanatty & Rastayouth

18.00 – 20.00 Συζήτηση με ομιλητές:
· Γιώργος Στάμκος, συγγραφέας, εκδότης περιοδικού «Ζένίθ», «Ένα σύντομο ιστορικό της απαγόρευσης στην Ελλάδα»
· Θωμάς Κοροβίνης, συγγραφέας, «…ξεπίτηδες για να φανεί πως ίσια λογιούνται η λευτεριά με τα χασίσια…», με αφορμή μια στροφή του Βάρναλη.
· Θοδωρής Ρεβενάκης, ψυχολόγος, πρώην επιστημονικός υπεύθυνος Θεραπευτικής Κοινότητας Καρτερών (Ψ.Ν.Θ.) «Εξάρτηση-Απεξάρτηση και Συνωμοσία της Σιωπής»
· Ελεάννα Ιωαννίδου, δικηγόρος- Νομική Ομάδα Συμμαχίας «Αλλάξτε πολιτική για τα ναρκωτικά», «Οι προτάσεις της Συμμαχίας για την αναθεώρηση του νομοθετικού πλαισίου για τις απαγορευμένες ουσίες»
Συντονίζει ο Γιώργος Στάμκος. Στην συζήτηση έχουν προσκληθεί να τοποθετηθούν βουλευτές και πολιτικά κόμματα.

20.30 – 23.00 Ρεμπέτικη Κομπανία
00.00 – 02.00 PONY LICKS

Σε όλη την διάρκεια της λειτουργίας της δεύτερης σκηνής θα υπάρχουν θεατρικά δρώμενα από την καλλιτεχνική ομάδα Ouga Klara.

Juggling Show από την ομάδα Tsirko Mendes, Έκθεση Κόμιξ από το Θείο Τραγί, Έκθεση Κόμιξ Σταύρακας, Food Market από την Εθελοντική Εργασία Θεσσαλονίκης με βιολογικές πίτες, BBQ και λιχουδιές. Στο χώρο επίσης θα υπάρχουν περίπτερα συλλογικοτήτων και φορέων, αγορά χειροτεχνημάτων και βιολογικών προϊόντων

Supported by:
Ηλιόσποροι, Ελευθεριακός Σύνδεσμος Απεξάρτησης, ENCOD, Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης, Οικολόγοι Πράσινοι, Νέοι Πράσινοι, Εθελοντική Εργασία Θεσσαλονίκης, Rastavibe, 1 Step Forward, Tsirko Μendes, Reggae.gr, Ouga Klara, Zoltan Tribe, Void Network, Pony Licks Records, Wax Records, seedism.com

Με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Καλαμαριάς

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκστρατείας: Συμμαχία «Αλλάξτε Πολιτική για τα Ναρκωτικά».
http://www.facebook.com/pages/Symmachia-Allaxte-Politik-gia-ta-Narkotika/209976831173

www.iliosporoi.net – www.myspace.com/iliosporoi – www.voidnetwork.blogspot.com – www.elefsyna.org – www.ecogreens.gr – www.neoiprasinoi.blogspot.com – www.ecology-salonika.org – www.ethelontiki.gr – www,rastavibe.gr – www.myspace.com/1stepfwd – www.tsirkomentes.gr -www.reggae.gr – www.ougaklara.gr – www.seedism.com – www.softsecrets.nl – – www.encod.org

www.legaliseprotestival.blogspot.com

Sadahzinia "Σκιάχτρο" (new videoclip)


Σκηνοθεσία: Kostas Koutsoliotas
Φωτογραφία: Γιάννης Ροζέας
Στίχοι - Παρουσίαση: Sadahzinia, B.D.Foxmoor
Παραγωγή: B.D.Foxmoor
Album: "Στο Χρώμα της Στάχτης" - Sadahzinia (2002)

Αν και πάνε χρόνια που πρωτοβγήκε αυτό το τραγούδι στον δίσκο "Στο χρώμα της Στάχτης" από την Sadahzinia, η ίδια φωτιά και η ίδια αγκαλιά μας γεμίζει πάντοτε στο άκουσμα του. Γι' αυτό ήταν ευτύχημα όταν πέρσι τον Σεπτέμβριο μας πλησίασε ο Κώστας Κουτσολιότας, ένας βραβευμένος και εξαιρετικός σκηνοθέτης που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο πλέον, για να συνεργαστούμε μαζί. Προτείναμε να κάνουμε το βίντεοκλιπ για το τραγούδι "Σκιάχτρο"...
(Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στο site του σκηνοθέτη για να δείτε δείγματα της δουλειάς του. Άλλωστε η συνεργασία μας δεν τελειώνει εδώ. Ήδη συνεχίζεται...γι' αυτό στείλτε του τα σχόλιά σας άλλωστε έκανε το κλιπ με ψυχή, μεράκι και μόνο τα οδοιπορικά του...www.koutsoliotas.com )

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

All female hiphop festival

Το All female hiphop festival, ο μουσικός θεσμός που δημιουργήθηκε το 2005 με σκοπό την ανάδειξη της γυναικείας hiphop σκηνής ,συνεχίζει την πορεία του για 4η χρονιά στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Το concept χρωματίζεται με πινελιές της hiphop κουλτούρας και συμπεριλαμβάνει ξεχωριστές δημιουργίες graffiti καθώς και hip hop dancing.
Φέτος διεξάγεται στον πολυχώρο του block33 από το πρωί μέχρι το βράδυ του Σαββάτου ξεκινώντας στις 11:00, θα στηθούν κοντρα πλακε για graffiti με 10 συμμετέχουσες στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του block33.
Στην συνέχεια στις 16:00, ακολουθεί hip hop dancing από 7 ομάδες κοριτσιών, battles ,και θα δίνεται η ευκαιρία σε κάποιο χορευτικό γκρουπ να δηλώσει συμμετοχή ακόμα και την ίδια μέρα του φεστιβάλ.
Στις 20:00 ανοίγουν οι πόρτες για το μουσικό κομμάτι ,όπου καταλαμβάνουν την σκηνή 12 γυναίκες rappers μαζί με την dj Kiten που σκρατσάρει σε βινύλια.
Μια ξεχωριστή γεύση στην βραδιά δίνει το δίδυμο των Poetic Pilgrimage,ενός απο τα σπανιότερα δείγματα γυναικείου hip hop,γνωστές για τον ιδιαίτερο τρόπο που προβληματίζουν μέσω των στίχων τους και καυτηριάζουν κοινωνικά θέματα.
Τέλος, το φεστιβάλ φέτος για πρώτη φορά φιλοξενεί στην Ελλάδα μια απ'τις πιό χαρακτηριστικές φωνές του γυναικείου underground hiphop,τη βετεράνο ΒΑΗΑMADIA,η οποία στην πολύχρονη πορεία της στο χώρο έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της μουσικής όπως οι ROOTS , MORCHEEBA BRAND NEW HEAVIES RONNIE SIZE, Gang Starr, Gang Starr Foundation, Planet Asia, Talib Kweli.Τα smooth raps της BAHAMADIA ,ανεξίτηλο σήμα κατατεθέν του προσωπικού στυλ της.

All female hip hop festival vol. 4
Σάββατο 22 Μαιου 2010
Βlock 33- 26ης Οκτωβρίου 33
Ώρα έναρξης : 11:00
Τιμή εισιτηρίου : 15€
Προπώληση εισιτηρίων : 10€
@ Μetropolis & Live2store

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Circo Inverso Freestyle Dj Set @ Bragi


Την Παρασκευή 16 Απριλίου* ο dj των Fresh Things First , Circo Inverso θα βρίσκεται στα decks του Bragi.
Από τις 21:00 και μετά με freestyle διάθεση σας περιμένει για ένα σετ που περιλαμβάνει Trip Hop,Nu Funk,Ragga…Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία επικοινωνείτε στο e-mail που βρίσκετε παρακάτω. Είσοδος ελεύθερη!
*16 Απριλίου θα είναι η πρώτη εμφάνιση ,ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα δύο ,στις 23 και 30 Απριλίου και ώρα 21:00.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: 16/04/10 - 23/04/10 - 30/04/10
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδoς: Ελεύθερη Τοποθεσία : ‘Bragi’ Ακτή Θεμιστοκλέους 154,Πειραική

Αlpha Blondy live in Greece


One Love Reggae Ideas and 1 Step Forward proudly present:

Αlpha Blondy & The Solar System

Michael Prophet & Dub Asante featuring Matic Horns

+ Sistacaro/ Young Warrior/ Razastarr/ Fundacar

+ DJ SETS: Ιωσήφ Βάγγερ - Alex Afanas - Mrs HCN

Τετάρτη 14 Μαΐου 2010
Βοτανικός
Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση, Αθήνα

Πέμπτη 15 Μαΐου 2010
ΜΥΛΟΣ Αίθριο - Βαβυλωνία
Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη


Line up Αθήνας:
Alpha Blondy & The Solar System (CIV/West Sahara)
Michael Prophet Dub Asante (JAM/UK) feat Matic Hornes (UK)
Sistacaro (FRA)
Young Warrior (UK)
Razastarr (GR)
Fundacar (GR)

DJ SETS
DJ Ιωσήφ Βάγγερ (GR)
DJ Alex Afanas (GR)
Dj Mrs HCN (GR)

Doors Open: 20.00

Line up Θεσσαλονίκη:
Alpha Blondy & The Solar System (CIV/West Sahara)
Michael Prophet Dub Asante (JAM/UK) feat Matic Horns (UK)
Sistacaro (FRA)
Young Warrior (UK)
Paranaue (GR)
Fundacar (GR)

Doors Open: 20.00

Προπώληση:

Η προπώληση στην Αθήνα ξεκινά την Πέμπτη 15 Απριλίου από τα:
Ticket House
Public
Fnac
Μetropolis

Η προπώληση στην Θεσσαλονίκη ξεκινά την Πέμπτη 15 Απριλίου από τα:
Ticket House
Μetropolis
Μύλος

Οι on line πωλήσεις θα διενεργούνται στο Ticket Arena www.ticketarena.gr και μέσα από την Ticketpro στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticketpro.gr


Τιμή εισιτηρίων:
Προπώληση:
Για τα πρώτα 500 εισιτήρια και στις 2 πόλεις: 25€
Μετά την εξάντληση των 500 πρώτων εισιτήριων και στις 2 πόλεις: 30€
Ταμείο: 30€


Η καρδιά της Reggae έδειξε περίτρανα πόσο δυνατά μπορεί να χτυπήσει τόσο στις 24 Μαρτίου όσο και στις 25. Και η δύναμη της αύτη έδειξε την πίστη στην συνεπή πορείας της One Love Reggae Ideas και της One Step Forward, των δύο ομάδων που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα στο χώρο της Reggae/ Dub/ World μουσικής. Με σεβασμό και αγάπη σε αυτή τη δύναμη και στα παγκόσμια και πανανθρώπινα μηνύματα "ένωσης" που η κουλτούρα του είδους πρεσβεύει ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά την εμφάνιση του μοναδικού Alpha Blondy στην Αθήνα στο Βοτανικό στις 14 Μαΐου και στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαΐου.

Ετοιμαστείτε να εισέλθετε στο μοναδικό ηλιακό σύστημα του Alpha Blondy. Εκεί που γαλαξίας είναι η εκπληκτική μουσική του και πλανήτες τα τραγούδια του. Μια από τις εμβληματικότερες μορφές της reggae έρχεται για 2 μαγικές αφρικανικές νύχτες σε Βοτανικό και Μύλο αίθριο αντίστοιχα.

Ο κορυφαίος αφρικανός καλλιτέχνης με τις έντονες κοινωνικο-πολιτικές ανησυχίες αποτελεί τη σύγχρονη φωνή της reggae και πολλοί τον έχουν χρίσει διάδοχο του Bob Marley. Εξαίρετος μουσικός, καταπληκτικός συνθέτης ποτέ δεν έχει σταματήσει να εξελίσσει τη μουσική του. Μέχρι και βιολί και τσέλο έχει χρησιμοποιήσει στις μελωδίες του. Οι 17 δίσκοι του μιλούν ξεκάθαρα για τη πορεία αυτού του πραγματικά φανταστικού καλλιτέχνη και τιμητή της γνήσιας Αφρικανικής αλλά και γιατί όχι Τζαμαϊκανής παράδοσης.

Εφευρετικός και χιουμορίστας «πλάθει» στίχους που στέλνουν δυνατά πολιτικά μηνύματα και διακρίνονται από μια μοναδική αίσθηση χιούμορ. Έχει εφεύρει για παράδειγμα τη λέξη "democrature" που σημαίνει "δημοκρατορία", δηλαδή δικτατορία ντυμένη ως δημοκρατία, για να περιγράψει το καθεστώς που υπάρχει σε ορισμένες αφρικανικές χώρες. Είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο σεβαστούς και αγαπητούς Αφρικανούς δημιουργούς με έντονη φιλανθρωπική δράση και θρησκευτικές αναζητήσεις.

Για ένα ακόμη βράδυ ο Βοτανικός κι ο Μύλος θα πλημμυρίσουν από εκπληκτικές μελωδίες, αυτή τη φορά των Jerusalem, Sebe Allah Y'E, Peace in Liberia, Come Back Jesus, Cocody Rock, Masada και πολλών άλλών από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Alpha Blondy & The Solar System που είναι βέβαιο πως θα μας απογειώσουν και θα μας ταξιδέψουν στην Jamaica και την Αφρική ανοίγοντας τον δρόμο για το καλοκαίρι που έρχεται με τον καλύτερο τρόπο.

Πριν τον Alpha Blondy κοντά μας θα βρίσκονται δυο σπουδαίοι μουσικοί. Ο σπουδαίος Michael Prophet ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της Τζαμάικα κι ο εκρηκτικός Matic Horns με το φλογισμένο τρομπόνι του. Οι roots reggae καταβολές του Prophet είναι έντονες και θα μας παρασύρει με το
το ιδιαίτερο ηχόχρωμα που διαθέτει γνωστό ως "crying" tenor vocal. Σε συνδυασμό με τον ήχο του Matic Horns που αποτελεί απόσταγμα 30 χρόνων reggae ιστορίας μεταλλαγμένο σε κοφτερό μοντέρνο reggae ήχο που είναι δυνατός και μελωδικός τα πράγματα προβλέπονται καυτά. Ο τελευταίος μάλιστα έχει συνεργαστεί με την αφρόκρεμα της Τζαμαϊκανής μουσικής, από τον Gregory Isaacs και τον McGregor έως τους John Holt και Luciano, αλλά και μ’ αυτήν της Αγγλίας από τον Aswad και τον Maxi Priest έως τους UB40 και τους Soul II Soul.
Μια διαφορετική παρουσία θα είναι αυτής της πραγματικά ιδιαίτερης κι εξαιρετικά πνευματικής περόνας που ονομάζεται Sistacaro. Η πρώτη dubποιήτρια της Γαλλίας Θα μας τραγουδήσει από κοντά τις ιστορίες και τα dub ποιήματα της καθώς επίσης reggae και dub.

Με έντονο ενδιαφέρον αναμένεται κι ο Young warrior, γιος του αξεπέραστου dub θρύλου Jah Shaka. Οι επιρροές του περιλαμβάνουν τους: Jah shaka, Marcus Garvey, Johnny Clarke, Roger Robin, Mafia & Fluxy, Gussie P, King tubby & Rastafari, ενώ παίζοντας πολλά χρόνια στην Ευρώπη έχει δημιουργήσει το δικό του ξεχωριστό ήχο στυλ εξ ού και τα Dj set του έχουν έναν εκμοντερνισμένο ήχο της παλιάς σχολής παίζοντας roots & culture dub από τα 70's έως τα `00.

Και πάλι η Ελληνική παρουσία δε θα μπορούσε να λέιπει. Με μεγάλη μας χαρά θα ανέβουν στη σκηνή οι Razastarr, ένα από τα πλέον ιστορικά Ηip - Ηop σχήματα στην Ελλάδα κι άμεσα συνδεδεμένο με τις ρίζες της Ηip- Ηop κουλτούρας στην χώρα μας. Είναι από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα στο θέμα Ηip - Ηop αφού τόλμησαν αλλαγές στη μουσική του που ελάχιστοι έχουν κάνει στη χώρα μας. Οι μουσικές επιρροές τους καλύπτουν πέρα από το hip-hop της ανατολικής ακτής των Η.Π.Α, ένα ευρύ φάσμα από drum‘n’bass μέχρι reggae, dub, funk, έντεχνη και παραδοσιακή ελληνική μουσική καθώς και ορχηστρική μουσική για soundtrack.

Μια reggae collectiva που ενώνει ανθρώπους από Κούβα, Κένυα, Ελλάδα αποτελεί τη δεύτερη ελληνική συμμετοχή. Οι Fundacar διαθέτουν μια reggae, dubrock και indie αισθητική, ενώ ο ρυθμός τους βασίζεται σ’ όλα τα είδη της “μαύρης μουσικής” (reggae – dub - funky), δίνοντας τον καθαρόαιμο μουσικό της χαρακτήρα, γεγονός που οφείλεται στην καταγωγή των μελών της μπάντας.

Τέλος στη θεσσαλονίκη θα έρθει για λίγο στην επιφάνεια ένα από τα καλά κρυμμένα μυστικά της undergound σκηνής της πόλης. Οι Paranaue είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά live set που έχετε δει. Δημιουργήθηκαν το 2003 κυρίως ως group κρουστών οργάνων κι από τότε έχουν διανύσει αρκετό δρόμο. Αποτελούνται από 20 μέλη που παίζουν όλοι αφροβραζιλιάνικα κρουστά σε ρυθμούς sambareggae κι είναι άτομα που λατρεύουν τη βραζιλιάνικη κουλτούρα.

Cast-a-Blast news

NEW RELEASES

- Blend aka Mishkin - Press forward remixes / Digital release, Out April 16th.


- I Can Hear It Now E.P. ( Vinyl 12’’, Various) Release Date: May 24th.
A1 - Blend aka Mishkin feat. African Simba - Love Cup
A2 - Palov - What's That?
B1 - BNC feat. Elephant Phinix - Ruff & Rugged
B2 - Kill Emil meets Mr Tea - Just isn't There
B3 - Larry Gus - Tailbone Blues

listen samples

EVENTS
15 Apr 2010 Press Forward release night ft Blend aka Mishkin, dj Kill Emil & VJ Lee Turtle @ Bios (Athens, Greece)
16 Apr 2010 Blend aka Mishkin w/ Burger Project @ Gagarin (Athens, Greece)
22 Apr 2010 Blend aka Mishkin @ Diatiriteo (Salonika, Greece)
29 Apr 2010 Dub le Trouble @ Bios (Athens, Greece)
30 Apr 2010 Blend aka Mishkin w/ Phunk Sinatra @ K44 (Athens, Greece)
8 May 2010 Blend aka Mishkin & BNC live @ Bios / Pre-Reworks Festival
21 May 2010 Cast-a-Blast Soundsystem (Blend,Bnc, The Kidd, Elephant Phinix) & Mc Yinka live @ SixDogs (Athens, Greece)
23 May 2010 Palov & Mishkin @ Chill out festival (Istanbul, Turkey baby)
11 Jun 2010 Palov & Mishkin @ Gaia Boutique club (Buchurest, Romania)

www.cast-a-blast.com

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

DREAD REGGAE NIGHT @ FOLIE CLUB

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Στην κονσόλα του Folie Club (Εσλιν 2 Αμπελόκηποι), ο DJ Dread Power,(THC Sound System), με Rocksteady, Roots, Dancehall, Dub.

Αγνός Αναλογικός Ηχος Τζαμαικάνικου Βινύλιου
Από τις 22:00. Είσοδος: Ελεύθερη
Για περισσότερες πληροφορίες:
www.thcsoundsystem.gr
www.myspace.com/thcrecordsgr

VODAFONE CU 7PLY PROJECT


Η πέμπτη επετειακή διοργάνωση του «Vodafone CU 7PLY project» από την εταιρία Propaganda Rollin co. σε συνεργασία με την εταιρία DC footwear και μεγάλο χορηγό για 3η συνεχόμενη χρονιά το Vodafone CU, βρίσκεται καθ’ οδόν.

Το φεστιβάλ εγκαινιάστηκε το 2006 στην Θεσσαλονίκη και έκτοτε η φήμη του έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη εδραιώνοντας το «Vodafone CU 7PLY project» ως το μεγαλύτερο πολιτιστικό φεστιβάλ δρόμου και skateboard το οποίο λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα και το οποίο αναμειγνύει όλα τα στοιχεία της κουλτούρας του δρόμου.

Επιδεικνύοντας μία σταθερή και επιτυχή πορεία τα τελευταία 4 χρόνια, το μοναδικό στο είδος του φεστιβάλ της skateboard τέχνης και κουλτούρας λαμβάνει για μία ακόμα φορά χώρα στην «Τεχνόπολις», του δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100 – Γκάζι) στις 24 και 25 του Απριλίου.

Το «Vodafone CU 7PLY project» θα αποτελέσει μία αποκλειστική ευκαιρία για όλους εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής που συνδέεται με το skateboard. Οι λάτρεις της τέχνης και της μουσικής, οι οπαδοί του skate και φυσικά όλοι οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την έκθεση, τις skate εγκαταστάσεις, τη μουσική καθώς και να ψυχαγωγηθούν με όλα τα παιχνίδια και της εκπλήξεις που ετοιμάζει για αυτούς το Vodafone CU σε ένα εξαιρετικό στο σύνολό του θέαμα!
Έκθεση τέχνης

Η σανίδα του skateboard αποτελεί τόσο την πηγή έμπνευσης όσο και τον καμβά της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Η δημιουργική διαδικασία μεταμόρφωσης στην οποία υποβάλλεται κάθε σανίδα του skateboard καταλήγει σε ένα καινοφανή και μοναδικό έργο τέχνης το οποίο θα εκτεθεί στην ομαδική έκθεση του 7ply. Περισσότεροι από 120 καλλιτέχνες, προερχόμενοι από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία συμμετοχής τους στην έκθεση αυτή. Η μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον τους καταδεικνύει την ανάπτυξη του φεστιβάλ και την μοναδικότητα του στην Ευρώπη! Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει ένα έργο τέχνης και θα δώσει την ευκαιρία στον δημιουργό του να συνεργαστεί με την PROPAGANDA ROLLIN CO. για την δημιουργία μιας σειράς προϊόντων συλλεκτικής έκδοσης η οποία θα συμπεριληφθεί στον καινούργιο κατάλογο της εταιρίας.
Skateboarding

Καινούργιες εγκαταστάσεις skateboard θα στηθούν στο χώρο με δύο ολοκαίνουργιες hipped mini ramps και μία ειδική κατασκευή με σκαλιά για το “CU @ THE STAIRS BEST TRICK CONTEST”. Το χρηματικό έπαθλο για τουσ μεγάλους νικητές ανέρχεται αυτή τη χρονιά στα 4000€. Μέλη της Ευρωπαϊκής ομάδας skateboard της DC θα παρουσιάσουν μία αποκλειστική επίδειξη skate στις mini ramps το βράδυ του Σαββάτου αμέσως μετά τα προκριματικά του mini ramp contest. Τα πρωινά θα λειτουργεί το ROLLIN SCHOOL για κάθε μικρό και μεγάλο παιδί που θέλει να μάθει τις βασικές αρχές του skate.
Graffiti

Ο διάσημος Γερμανός καλλιτέχνης γκράφιτι FLYING FORTRESS είναι καλεσμένος να συμμετάσχει στο φεστιβάλ όπου σε συνεργασία με τον γνωστό Έλληνα καλλιτέχνη SER θα δώσουν και τις δύο μέρες του φεστιβάλ ζωντανή επίδειξη γκράφιτι σε ειδικά διαμορφωμένο τοίχο που θα στηθεί στο χώρο.
Προβολές Epicly later’d

Το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Απριλίου, μεταξύ 15:00 και 17:00, το Vice θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Epicaly Later'd του Patrick O'Dell στη νέα αίθουσα προβολών του «Vodafone CU 7plyproject». Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι παραγωγές του vbs.tv και ο Patrick O'Dell θα έρθει από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Αθήνα για να στηρίξει το «Vodafone CU 7ply project». Το Vice επίσης θα ανακοινώσει τις ώρες προβολών μερικών ακόμα δημοφιλών και πολυσυζητημένων παραγωγών του VBS όπως το The Ride του Meredith Dan Luck και το βραβευμένο Heavy Metal in Bagdad του Spike Jonze.
Συναυλίες

Το Σάββατο θα εμφανιστούν στη σκηνή οι The Zoltan Tribe sound system (GR), LOGOS APEILH (GR), KILLA KELA (UK) και FOREIGN BEGGARS (UK).
Την Κυριακή, κατά τη διάρκεια του τελικού, στα decks θα βρίσκεται ο JON KENNEDY (UK) και αμέσως μετά θα εμφανιστούν ζωντανά οι CHICKS ON SPEED (DE) και θα ακολουθήσει ένα δυνατό κλείσιμο της βραδιάς με τη μουσική του VICARIOUS BLISS (UK) από τη θρυλική δισκογραφική εταιρία ED BANGER.

More info @ www.7plyproject.com
ή να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές
info@7plyproject.com / +306932533080

ΑΝΤΙΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2010

Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2010
Την Κυριακή 25 Απριλίου, στο στρατόπεδο Κόδρα στη Καλαμαριά, διεκδικούμε γιορτάζοντας δικαιότερες και αποτελεσματικότερες πολιτικές στο ζήτημα των ουσιών. Μαζί μας θα είναι:

Main Stage:
Γιάννης Αγγελάκας & Ντίνος Σαδίκης, Soulfire, 63 High, Skaribas, Animanation, Chupakavlas, Rasta Youth & Stefanatty, Salmagundi & the hodgepodge, Zoltan Tribe, Pony Licks

Stage B:
Ομιλίες απο επιστήμονες και φορείς, Θεατρικά Δρώμενα, Ρεμπέτικη Κομπανία, Εργαστήρι Κρουστών

Στον χώρο θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα συλλογικοτήτων, πάγκοι με βιολογικά προϊόντα, καλλιτεχνικά δρώμενα και άλλες εκπλήξεις.



Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Αθήνας 2010
Το 6ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Μάη, σε τοποθεσία που θα ανακοινωθεί σύντομα
και τις δύο ημέρες από τις 7μμ, συζητήσεις, προβολές, ενημέρωση, δρώμενα, εικαστική έκθεση και εργαστήρια, παζάρι, μουσική από τους


παρασκευή 7 μάη
live stage
jamerllada, no way out, mc yinka & urbanix, professor skank, direct connection, vlastur
dance stage
andreas fuzzbox [freeze mag], kredo [init], insom & oze [urban danja], kernelcoremode [creative space], funxion

σάββατο 8 μάη
live stage
animanation, moca juniors, skaribas, 63 high, one drop fwd, fundracar
hip hop stage
flowjob, αναφλεξη & dj everlast, kanonaσ & supreme of rns, antiπoina, 6aria, univers, klmt, union (knn-οδβ), kykneio aσμα + αγρυπνοσ, spike 69, dagobah system, μυστικη συνταγη, ντεμοντε, afrocream, ψυχικα αποθεματα, technical flerts, βρωμικα κολπα, golden child dj set: jeff-1, dj coyote vs circo inverso, urban joints, shitbrain, hosted by : monkey man
dance stage
dj war [freeze mag], tigran [psyacoustics], emov live, crystal zero [void network], nikitas, iraklis mindphaser [natural high]

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Stavento feat.: Ηβη Αδαμου "Σαν ερθει η μερα" (new videoclip)

DE TRACES live στο DIVINE



Oι DE TRACES στις 18-04-2010 (22.30μμ) θα εμφανιστούν live στο DIVINE (Λεωφ. Κηφισίας 293, μπορ. κέντρο Φοίνικας, 1ος όροφος)στην Kηφισιά!

Reggae βραδιές


Μια σειρά από reggae βραδιές ξεκινάνε αυτόν το μήνα ο Ste και ο Northical (Κακό Συναπάντημα) μαζί με το Selecta Angelo (Moca Juniors) στα γύρο μέρη της βόρειας ελλάδας. Τέτοιες εξορμήσεις γίνονται συχνά καθώς υπάρχουν αρκετά μαγαζιά σε μικρές και μεγάλες πόλεις που φιλοξενούν την reggae. Οι ήχοι που παίζουν εκτός από την παραδοσιακή reggae αγγίζουν και το electro-dub , funk , afrobeat, rocksteady ,ska ,jungle ,hiphop, ethink και πολλές άλλες εκφράσεις που έχουν άρωμα του αφρικανικού ήχου.

Για όσους θα κινούνται εκεί γύρω γνωστοποιούμε τις παρακάτω βραδιές :
ΠΕΜΠΤΗ 15.04
Antilope Productions presents: Ste and Northical (Sound system ) at MUSIQ BAR (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) starts: 23:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.04
Northical & Selecta Angelo (Sound System) at GONG BAR
(ΙΩΑΝΝΙΝΑ) starts at 22:00

ΤΡΙΤΗ 20.04
Ste at the Control (dj set) at SKNIPA BAR
(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) starts at 23:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.04
Northical & Selecta Angelo (dj set) at FACE BAR
(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) starts at 22:30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.05
Ste and Northical (Sound system ) at SKNIPA BAR
(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) starts at 23:00

more info: northical@reggae.gr

Professional Sinnerz ft K Naan and Komis X " Wavin Flag" (new videoclip)

Η Coca-Cola, η πιο συνδεδεμένη με τη μουσική μάρκα στον πλανήτη, στο πλαίσιο της παγκόσμιας γιορτής ανέθεσε σε ένα από τα καλύτερα και πιο αγαπημένα hip hop groups τους Professional Sinnerz & Komis Χ., τη προσαρμογή της πρωτότυπης σύνθεσης του Ύμνου του παγκοσμίου κυπέλλου FIFA 2010, του Σομαλού hip-hopper και ποιητή K'naan, στα ελληνικά με τίτλο "Wavin' flag".

Directed by Artcut

REGGAE IN THE PARK


Το ΣΑΒΒΑΤΟ 24 Aπριλιου, από νωρίς το απόγευμα 17.00 μέχρι το βράδυ , το T.H.C. Sound System, συνεχίζει την Τζαμαικάνικη μουσική παράδοση ,παίζοντας Reggae ρυθμούς για την ψυχή και την καρδία , στο ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΕΣ CAFÉ , μέσα στο Πάρκο Αντ. Τριτσης στο Ίλιον .

Reggae In The Park και Τζαμαικανικοι ρυθμοί , με δυνατό μπάσο , από την δεκαετία του 60 μέχρι τις μέρες μας . Ψαγμένη , ROCKSTEADY, ROOTS , DANCEHALL και DUB μουσική , παιγμένη αποκλειστικά από δίσκους βινυλιου 45 και 33 στροφών , των Music Selectors , Rankin Johnny, Collie Youth και Dread Power.

Ακόμη μπορείτε να ακούσετε και να βρείτε όλες τις κυκλοφορίες βινυλιου , της THC RECORDS.


Για πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με :

info@thcsoundsystem.gr www.myspace.com/thcrecordsgr

Disastah of S.M.A. "Αγαπημένα Μπλούζ" (new cd)

LEGALIZE IT FESTIVAL 2010 // HIP-HOP STAGE

Dagobah System (new cd)



Δεύτερο βήμα για τους Dagobah System με τον νέο - ομώνυμο - δίσκο τους. 14 νέα κομμάτια, κάποια από αυτα ορχηστρικά και κάποια remix τα οποία ηχογραφήθηκαν από το 2008 εώς και σήμερα στο Οbscura studio. Με την συνοδεία περισσοτέρων ζωντανών οργάνων στον δίσκο αυτό καθώς στην μπάντα έχουν προστεθεί 2 νέα μέλη, ο Άγγελος Κιούκας στο μπάσο και ο Νικόλας Μαύρος στην κιθάρα αλλά επίσης και την συμμετοχή άλλων ακόμα μουσικών σε τρομπέτα, κλασσική κιθάρα και σαξόφωνο οι Dagobah System δίνουν ένα ενδιαφέρον ομολογουμένως νέο άκουσμα. Επίσης υπάρχουν αρκετές συμμετοχές και όσον αφορά το φωνητικό μέρος του δίσκου συγκεκριμένα από τους: Galliano (Φυρόι), Αντινομία, Νek (Ως Aιδώ), Nικόλα (Razastarr) αλλά και τον αμερικανό Dream Tek με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στον προηγούμενο δίσκο τους. Αποκλειστικά στο BouRiBloG.


DOWNLOAD

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Αρτέμης/Ευθύμης Live στο Κύτταρο

Blackout “Ζήτημα Χρόνου” (new cd)



Οι Blackout αποτελούνται από τους High Fever και Shadow Knight και μας ανακοινώνουν την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου τους με τίτλο “Ζήτημα Χρόνου”. Ο δίσκος περιέχει 14 κομμάτια και αρκετές συμμετοχές όπως: Serious Smile, Worms, Zeda & Orkez από Corona Virus, Neon, DJ The Boy, Cisco Kid.

Την σύνθεση και τις μουσικές παραγωγές του δίσκου τις επιμελήθηκαν ο Shadow Knight και ο Cisco Kid ( Ofishial ) συν μία των Sixteenpads ( Styles Unlimited ).

Ο δίσκος είναι πολυμορφικός με το Battle στοιχείο να υπερισχύει. Έχει εξελιγμένο ήχο όπως και θεματολογία και story tellin. Χαρακτηριστικό κομμάτι το "Σε χρόνο dt" στο οποίο διαδραματίζεται σκηνικό ληστείας έτσι όπως μόνο ταινία δεν θυμίζει. Μπορείτε να δείτε άλλο ένα κλιπ μετά το ομώνυμο του δίσκου “Ζήτημα Χρόνου”, το οποίο έχει ως τίτλο “Νέα Μέρα”.

Μπορείτε να προμηθεύεστε το δίσκο “Ζήτημα Χρόνου” σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αθήνα, Ελευσίνα και Αμαλιάδα στην τιμή των 5 ευρώ:
Επιλεγμένα καταστήματα:
Αθήνα

Κατάστημα sprays & skates: Revolt
Οδός: Κυνέτου 2
Περιοχή: Μοναστηράκι
Τηλέφωνο: 211 22 13 062
www.revolt.gr

Μαγαζί με Τατουάζ: TRUE LOVE ΤΑΤΤΟΟ
Οδός: Αλατσάτων 1 & Ελ.Βενιζέλου.
Περιοχή: Νέα Ιωνία
Τηλέφωνο: 210 2711215

Κατάστημα Ρούχων, sprays & skates κ.α: Hip Hop Shop
Οδός: Διονύσου 6
Περιοχή: Μαρούσι
Τηλέφωνο: 210 6148506
www.myspace.com/hiphopshop_gr

Cenobite Studio
Οδός: Κουταϊση 34
Περιοχή: Νίκαια
www.cenobite.gr

Mecca cafe-bar
Οδός: πλατεία ελευθερίας
Περιοχή: Κορυδαλλός
Ελευσίνα

City Cafe
Οδός: Αθηνάς 7
Περιοχη: Ελευσίνα

Ηλιοπότης cafe-bar
Οδός: Παγκάλου 38
Περιοχή: Ελευσίνα
Aμαλιάδα

Billiard Hall
Οδός: 25ης Μαρτίου 25
Περιοχή: Αμαλιάδα

Μπορείτε επίσης να το προμηθευτείτε και μέσω αντικαταβολής από σήμερα για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα στέλνοντας τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, περιοχή, πόλη, τ.κ) στο: black0ut@windowslive.com (μηδέν είναι στο "0ut"). Η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ στην τιμή των 5 ευρώ ο δίσκος συν 3 ευρώ τα μεταφορικά.